FrivilligCenter Egtved
FrivilligCentrets styregruppe
FrivilligCentre
Fælles Forum
Frivilligrådet
Frivilligt job
Arrangementer
Værktøjskassen
Foreninger og grupper
Mediecenter
Fotos
Links
Kontakt

 

Frivilligt job – det er spændende at møde nye mennesker, frivilligt arbejde giver overskud. Mange frivillige gør et stort arbejde på Egetoft.

Har du derfor tid, energi og mulighed for at gøre en frivillig indsats, stor eller mindre, opfordres du derfor til at henvende dig til:
Frivilligkontoret, Telefon 5048 5290 hver torsdag kl. 10-12. Egetoft, Kirkevej 23 i Egtved.

Bliv frivillig på EgetoftVi har for længst rundet 100 frivillige, men det betyder ikke, at du skal tænke, at så er der ikke brug for flere. Vi har hele tiden brug for nye kræfter, der er hele tiden nye og anderledes opgaver at løse. Så har du lyst til at være med i et fællesskab og yde en indsats til gavn og glæde for Egetoft, skal du blot henvende dig.
Opgaverne kan være mangeartede, eks. har vi ofte brug for hjælp i opvasken, eller at du en enkelt dag tager en tørn i køkkenet i forbindelse med store arrangementer i huset.
Det at være frivillig er frivillig, derfor er det dig som bestemmer hvornår og hvor meget du vil bidrage, eks. en formiddag eller eftermiddag om ugen, hver 14. dag eller en dag engang imellem. Fortæl os hvad du er interesseret i og vi kan finde en opgave til dig.

Global Contact, som er Mellemfolkeligt Samvirkes frivillig program i udlandet, har den seneste tid indsamlet data om frivillige i Danmark. Alle data er samlet i en informationsrig artikel sammen med en faktabaseret infografik som du kan se her.

Forsikringsforhold for Frivillige er der oplyst nærmere om af Vejle Kommune i møde i Fælles Forum d. 28/5 2019

 


.